Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Χρησιμοποιώντας το site μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του novedue.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρακάτω όροι διατυπώνονται λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα θέματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση η novedue.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών του ιστότοπου και πάντα μέσα στο υπάρχον κείμενο ή και ενδεχόμενη αλλαγή στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά. Η πρόσβαση καθώς και η χρήση του www.novedue.gr, υποδηλώνει την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

H novedue.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το site της novedue.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την novedue.gr προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την οριστική διαγραφή του.

Επισκέπτες / χρήστες του site της novedue.gr που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του site της novedue.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους κι εφόσον το γεγονός γνωστοποιηθεί προς την novedue.gr, τότε η novedue.gr υποχρεούται να διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η novedue.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που οι επισκέπτες / χρήστες του site έχουν αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Διεύθυνση IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site της novedue.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του site της novedue.gr.

Ακρίβεια στην απεικόνιση των χρωμάτων των προϊόντων

Η εταιρία μας φροντίζει για την όσο το δυνατόν πιστότερη απεικόνιση των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας.

Φωτογραφίζουμε οι ίδιοι τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, οπότε οι φωτογραφίες που έχουμε αναρτημένες σε αυτή αφορούν τα συγκεκριμένα προϊόντα που θα παραλάβετε και δεν είναι σκαναρισμένες από άλλους καταλόγους.

Παρόλα αυτά το προϊόν που θα παραλάβετε ενδέχεται να έχει κάποια μικρή διαφορά στο χρώμα, κάτι το οποίο εξαρτάται και από τις ρυθμίσεις της οθόνης σας ή άλλους παράγοντες όπως ο φωτισμός του δωματίου σας κλπ.

Τιμολόγηση προϊόντων

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, αφού ο καθορισμός των τιμών αυτών επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.

Πολιτική της εταιρίας μας

Η εταιρία μας προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα, ποιοτικότερα προϊόντα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Αυτό γιατί πιστεύουμε ότι έτσι μόνο μπορεί να χτιστεί μια μακροπρόθεσμη σχέση με εσάς, τους πελάτες μας.

Παρόλα αυτά αν έχετε να μας κάνετε οποιαδήποτε παρατήρηση για οποιοδήποτε θέμα θα χαρούμε να την διαβάσουμε στο info@novedue.gr

Απαγόρευση

Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο χρησιμοποίηση μέρους ή και ολόκληρων των πληροφοριών-φωτογραφιών του ιστότοπου αυτού χωρίς την έγγραφη άδεια μας.

Το προϊόν προστέθηκε στην σύγκριση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε περισσότερα